Tulipanaktivitet

Tulipanaktivitet 2022

Lions Lemvig har her i år valgt at genoptage Tulipanaktiviteten, en aktivitet som den tidligere pigeklub Lions Lidenlund havde succes med i flere år.

Tulipanaktiviteten har også titlen  " Med Lions  -  mod misbrug"

Kampen mod misbrug og de deraf følgende problemer i form af vold, kriminalitet og sygdom er fortsat af stor betydning, og behovet for en indsats er ikke blevet mindre med årene.
Gennem oplysning vil vi i lighed med andre Lionsklubber i Danmark yde en indsats for at forebygge misbrug gennem lokalt oplysende arbejde og gennem aktiviteter i samarbejde med f.eks. SSP-udvalget i kommunen og politiet.

Selve tulipanaktiviteten foregår ved at vi sælger buketter med tulipaner. En buket koster 100kr.

Overskudet fra aktiviteten går ubeskåret til Lions Lemvig's forebyggende arbejde mod misbrug på lokalt plan.