Lions Pris 2019/2020

Lions Lemvig Prisen 2019-2020

Jeg vil gerne byde alle velkommen til denne lille komsammen, hvor vi uddeler Lions Lemvig Prisen. Det er jo med nogen forsinkelse pga corona situationen. Normalt uddeler vi den omkring 1. marts. Prisen kan ikke søges, men det er medlemmerne i Lions Club Lemvig der kan indstille en person eller en forening til at modtage den. En komite bestående af 3 medlemmer i vores klub udvælger årets modtager blandt de indstillede. Og i år er valget faldet på Solgårdens & Søparkens venner. I er jo i gang med at samle penge ind til indkøb af en ny bus til plejehjemmet. Prisen er på 10000 kr,- som vi håber kan være med til at i når målet. Det er uvurderligt det arbejde i gør i jeres forening. Vi ved at der nemt kan opstå ensomhed og tristhed for plejehjemsbeboere. Det er ikke alle der er så privilegerede, at de ofte får besøg af familie og venner. En handicapbus giver stor frihed til at tage beboerne med ud på ture i oplandet. Det er noget de fleste kan leve længe på. Og bussen er jo kun et af mange aktiviteter i støtter, så vi i Lions Club er glade for at kunne bidrage til jeres frivillige arbejde.
Lions Club Lemvig blev stiftet i 1978. En af de første aktiviteter der blev sat i søen var Borgerfrokosten i det gamle Limfjordshallen. Her var der arrangeret bespisning med musik og dans, som folk stod i kø for at købe billetter til. Og efter ganske få år, havde man fået samlet et så stort overskud på den aktivitet, at man forærede Solgården den første handicapbus. Vores klub har i dag stadig 4 medlemmer som dengang var med til at arrangere det hele.
En hel bus bliver det ikke til i denne omgang, men jeg er sikker på at i når i mål med jeres indsamling. Vi ønsker jer ihvertfald al mulig held og lykke hermed.

President for Lions Lemvig Erik Østerby Pedersen overrækker gavebeviset til Formanden for Solgårdens & Søparkens Venner Elin Lillelund.