Lions Pris 2017/2018

Lions Prisen 2017/2018 går til Lemvig Ungdomsgård

LEMVIG: Hvert år uddeler Lions Lemvig en pris - Lions Prisen - der går til foreninger, organisationer eller enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for fællesskabet.
I år tilfalder prisen Lemvig Ungdomsgård, og den blev uddelt forleden i Bio-Huset.
- Lemvig Ungdomsgård er et sted, hvor mange unge mennesker kan li'e at komme, og det er vigtigt i vores kommune, sagde Steen Nielsen fra Lions Pris-udvalget, der havde valgt årets prismodtager.
Lions Pris-udvalget består af Steen Nielsen, Preben Sand og Bjarne Leth.
Lions Lemvigs medlemmer har desuden været på besøg på Lemvig Ungdomsgård, hvor medlemmerne har fået et indtryk af, hvad der arbejdes med i dagligdagen.
Carsten Kristiansen takkede på vegne af Ungdomsgården for det skulderklap, man har fået fra Lions Lemvig.
- Vi synes, at det bliver mere og mere vigtigt med gode fritidstilbud til de unge mennesker i området. Lemvig Kommune har i en årrække også værdsat vores indsats, og det er vi glade for. At Lions også giver hos en pris, gør os ekstra glade. Vi har i forvejen et samarbejde med Lions om blandt andet at sende unge mennesker på skibsophold eller i forbindelse med det årlige Sankt Hans-bål, så vi kender godt organisationen, sagde Carsten Kristiansen.
Lemvig Ungdomsgård vil bruge de 10.000 kroner til forskellige aktiviteter, der kommer medlemmerne til gavn.
- Nogle af pengene går til vores Unge-råd, der mødes og øver sig på de demokratiske processer og hjælper til, når vi har arrangementer. Formålet er på sigt, at de unge i Lemvig på den måde bliver inddraget i de lokale foreningers arbejde. Vi vil også bruge midler til at støtte enkelte børn og unge, der ikke selv har råd til at betale for at komme med på vores årlige sommerlejr. Vi synes, at alle skal have mulighed for at få del i denne oplevelse. Og endelig har vi startet e-sport, hvor vi altid har brug for udstyr, sagde Carsten Kristiansen.