Lions Pris 2012/2013

Lions Pris i år går til Gitte fiskbæk (Sognehuset Gudum)

Mandag eftermiddag blev Lions-prisen 2013 uddelt ved en lille sammenkomst i lokalerne på førstesal i BIO-Huset.
Årets prismodtagere er Gitte Fiskbæk og Rikard Wang Pedersen, der er en del af kredsen bag det nye sognehus i Gudum.
»Lions-prisen er en ærespris, der gives til en eller flere personer, der uselvisk har gjort en stor indsats for en sag eller et projekt, der kommer mange til gode. Vi mener, at I til fulde opfylder disse betingelser,« sagde Lions-præsident Bjarne Leth ved overrækkelsen.
Gudum Sognehus etableres i den tidligere centralskole i Gudum, og allerede nu er en lang række aktiviteter samlet i det nye sognehus.
»Det er imponerende at være en del af dette projekt, hvor alle parter er gået med i en positiv ånd. Udviklingen gør jo nok, at vi skal stå sammen i de små samfund, og det lever man op til i Gudum,« sagde Gitte Fiskbæk.
Budgettet for at omdanne den tidligere skole til et sognehus ligger på cirka fem millioner kroner, og der mangler stadig 700.000 kroner, før budgettet balancerer.
»Vi har søgt en lang række fonde og har andre initiativer i gang for at skaffe midlerne. Og vi forventer, at hele projektet står klar til officiel indvielse den 1. december i år,« sagde de to ildsjæle.
Lions-prisen består af et diplom samt en check på 10.000 kroner, som Gitte Fiskbæk og Rikard Wang Pedersen straks donerede videre til Gudum Sognhus.