Lions Pris 2011/2012

Lemvig Lions Pris 2011/2012

Lions Club Lemvig uddeler hvert år Lions Prisen til et lokalt projekt, og i år tilfaldet prisen »Alt-i-et«-huset i Klinkby

På landsplan har Lions-klubberne- også en årlig pris, men vi vil gerne støtte projekter i lokalområdet. Lokale prismodtagere kan være ildsjæle, enkeltpersoner eller organisationer, der arbejder til gavn for fællesskabet med projekter, som kommer mange til gode. Man kan ikke søge prisen, men skal indstilles af et medlem af Lions Club Lemvig«, sagde Viggo Jensen, før han overrakte prisen og den medfølgende kontante sum på 10.000 kroner til Solveig Stephansen og Annette Herping fra arbejdsgruppen bag »Alt-i-et«-huset.

»Vi er i Lions Club overbeviste om, at dette projekt ikke ville have været en realitet uden den store indsats, som tovholderne bag projektet har udført«, fastslog Viggo Jensen.

Solveig Stephansen og Annette Herping fortalte om hele idéen bag »Alt-i-et«-huset og om den proces, det er at samle alle områdets foreninger under samme tag.

»Man kan sige, at området ved skolen, hallen og plejecentret dækker over begrebet »fra vugge til grav«. Det passer fint med, at vi også samler foreningslivet og gør »Alt-i-et«-huset til samlingsstedet for området«, sagde Annette Herping.

Der er 1527 sognebørn i området - og foreningerne har tilsammen 1520 medlemmer.

»Det siger lidt om et aktivt område med masser af arrangementer og aktiviteter. Det er på den måde, at grundlaget for »Alt-i-et«-huset er skabt«, supplerede Solveig Stephansen.

Projektet har et budget på cirka otte millioner kroner, og status på finansieringen er, at seks millioner kroner er sikret.

»Vi er i fuld gang med at søge flere midler i diverse fonde, og det er svarene fra disse ansøgninger, der afgør, hvornår vi går i gang med byggeriet«, sagde de to ildsjæle, der gav et forsigtigt gæt på, at første spadestik tages i efteråret, så »Alt-i-et«-huset kan være færdigt i foråret 2013.