Lions Pris 2010/2011

Lions Pris Lemvig 2010/2011

LIONS PRISEN  er en ærespris , som blev stiftet i 1997 og uddeles til én eller flere personer med bopæl i Lemvig Kommune, som på en anerkendelsesværdig måde har ydet en særlig indsats for: unge, ældre, handicappede eller misbrugere.

Denne pris er for klubåret 2010/11 tildeles:
                                    Tove Østergaard
                                    Vinkelvej 39
                                    Lemvig

Tove har siden 1994 deltaget aktivt som frivillig/ulønnet hjælper for klubben UFL Vestjylland (en klub for bogligt svage/sent udviklede).
Hver mandag deltager Tove i klubbens sociale arbejde - og har altid bilen fyldt op af unge mennesker.

Tove deltager aktivt i klubbens arrangementer. Skal der foretages opvask - så tar´ Tove en tørn. Skal der transporteres til og fra Banegården, så er Tove også til rådighed.

Tove har hver sommer - siden 1994 stillet sig vederlagsfrit til rådighed for klubbens årlige rejse af en uges varighed til én eller anden destination i Europa.

Der kunne nævnes utallige eksempler på Toves gøremål. Opgaver som hun udfører på en uselvisk, ligeværdig og naturlig måde med stort engagement.

Det er absolut hendes livsindstilling at deltage i dette sociale arbejde for at give sent udviklede og bogligt svage livsindhold.