Lions Pris 2007/2008

Lions Pris Lemvig 2008

Vi har i år valgt at dele prisen til 2 personer, nemlig Jytte Jensen - AKTIVITETS HUSET i Thyborøn - der laves et stort og uselvisk arbejde i aktivitetshuset i Thyborøn og stedet lever til fulde op til formålet med Lemvig Lions Pris. Aktivitetshuset har med dets virke, på en anerkendelsesværdig måde ydet en særlig indsats for: Unge, ældre, handicappede eller misbrugere.

Den anden prismodtagere er Tante Andante Huset i Lemvig, hvor Elin Engholm Knudsen  har formået, at skabe et nyt folkeligt og kirkeligt børnekulturhus hvor familier, grupper eller turister kan komme ind og være med til sang, musik, udklædning, leg fortællinger osv.
Tante Andante har givet alle børn i kommunen en ny mulighed i det foreningstilbud der er rundt om og har skabt både fornyelse og glæde for brugerne af stedet.

LIONS CLUB LEMVIG er hermed meget stolt over, at kunne uddele prisen til disse aktiviteter, begge modtager samtidigt et billede som et varigt minde om tildelingen af denne pris for 2008, samt en check på hver kr. 5000,- som bedes anvendt efter formålet med prisen - altså til velgørende formål indenfor det arbejde der udføres i dag og som forhåbentligt kan medvirke til skabe endnu mere glæde og oplevelser for  brugerne af disse aktiviteter.

Ved prisoverrækkelsen ses Jytte Jensen fra aktivitetshuset i Thyborøn og Elin Engholm fra "Tante Andante" i Lemvig, flankeret af præsidenten fra LC-Lemvig Erik Højland og Clubmester Poul Erik Poulsen.