Krabbefestival

Krabbefestival i Lemvig

Krabbefestivalen trækker tusindvis af gæster og turister til Lemvig Havn den 2. weekend i september, hvor der serveres smagsprøver på krabbeprodukter og kvalitetsfødevarer i lange baner.

Hele egnens attraktive palette af fødevarer vil blive eksponeret op til og under festivalen. Og områdets unikke stedbundne kvaliteter/ historier bliver fremhævet. " Vestjylland har gennem tiderne været hjemsted for produktion af gode fødevarer med tæt tilknytning til landskabet, Limfjorden og Nordsøen.

"Den spændende begivenhed sætter fokus på vores helt unikke fødevarekammer i det vestjyske og giver lokale borgere, gæster og turister oplevelser i absolut topklasse," siger borgmester Erik Flyvholm fra Lemvig Kommune.