Jubilæums donationer

Stor udlodning i jubilæumsår

Lions Lemvig donerede 150.000 kroner til velgørende formål i Lemvig Kommune i anledning af 40 års jubilæet

Der var godt fyldt op i mødelokalet på første sal i BIO-Huset, da Lions Lemvig lørdag d. 24. november 2018 markerede sit 40 års jubilæum med samvær og udlodning af ikke mindre end 150.000 kroner til velgørenhed i lokalområdet.

Præsident Jørn Kjølhede bød velkommen til sammenkomsten, og efter en hilsen fra zoneformanden i Lions-distriktet kunne Vigge Jensen fra jubilæumsudvalget starte udlodningen til de fremmødte repræsentanter.
Viggo Jensen oplyste, at der i løbet af de 40 år ialt var doneret 2,3 mio.kr. til personer, institutioner og foreninger, der af den ene eller den anden grund er faldet igennem det sociale eller humanitære sikkerhedsnet i Lemvig Kommune. Han understregede, at modtagerne også skulle se donationerne som et skulderklap og påskønnelse af den store frivillige indsats, der ydes i dagligdagen.

- I får ikke det samme beløb, og vi ved godt, at vores støtte ikke rækker til alt, men mange ting ville ikke kunne udføres uden jeres ulønnede og frivillige indsats, sagde han til de 22 beløbsmodtagere.

Beløbsmodtagerne
Beløbsmodtagerne var støttevennekredsene ved de otte plejehjem i Lemvig Kommune, Solsikkerne, Gjellergård, Lemvig Velgørenhedsselskab, Hjerneskadeforeningen, Værestedet Aktivitetshuset i Lemvig, Lemvig Ungdomsgård til SSP-arbejdet, Sorggruppen for børn og unge, Sorggruppen for voksne, Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Satellitten Harboøre, Værestedet i Thyborøn, BIO-Huset, Ældresagen i Lemvig samt Romerne Håndbold.

- Midlerne stammer fra vores aktiviteter, hvor det igangværende julelotteri er vores største, og lotteriet støttes af det lokale erhvervsliv - en støtte, som vi er meget taknemmelige for. Fiskedagen og Krabbefestivalen er andre aktiviteter, hvor vi er til stede og skaber indtægt, fortalte Viggo Jensen.

Viggo Jensen og Steen Nielsen har været med i Lions Lemvig i alle 40 år, og der er aktuelt 26 medlemmer i Lions Lemvig.